top of page

WELKOM

BLIK OP ONZE ACADEMIE

WOORD VAN DE DIRECTEUR

Hartelijk welkom in de Kunstacademie

Het is een waar genoegen u te mogen verwelkomen in de Kunstacademie Vlaamse Ardennen, gelegen in het unieke en inspirerende landschap van het zuiden van de Provincie 

Oost Vlaanderen.

Onze hoofdvestigingsplaats is gelegen in de Stad Ronse. Daarnaast bieden we eveneens Kunstonderwijs aan in onze vestigingsplaatsen te Brakel, Kluisbergen en Maarkedal.

We verlenen kwaliteitsonderwijs binnen de verschillende kunstdomeinen Beeldende en Audiovisuele Kunsten, Dans, Muziek en Woordkunst-Drama. We zijn tevens pioniers in domeinoverschrijdend werken en experimenteren.

 

Graag verwijs ik naar het ‘Artistiek Pedagogisch Project’ en nodig u hierbij uit om ons rijke engagement te exploreren op deze Website.

Het schooljaar 2019-2020 verliep niet helemaal zoals we hadden gehoopt. Het zijn uiterst 

bijzondere tijden waarin ons aanpassingsvermogen sterk op de proef wordt gesteld.

We garanderen u dat onze leeromstandigheden na de heropstart aan zeer strenge veiligheidsvoorwaarden zullen worden onderworpen en danken u reeds voor het blijvende

vertrouwen. 

 

We hopen u spoedig (opnieuw) te mogen begroeten aan boord van onze wondermooie Kunstacademie en kijken ernaar uit om u en uw kinderen te kunnen begeleiden langs een van onze talrijke en boeiende leertrajecten.

 

 

Vriendelijke Artistieke Groeten,

 

Pascal Devreese

Directeur

Kunstacademie Vlaamse Ardennen

bottom of page