Gedichtendag

De werkgroep ‘Gedichtendag’ organiseert om 18u30 een originele ‘Onderweg’ wandeling op de site van CC De Ververij. Gedichten, performances, klank en licht beloven een heerlijke poëzieavond, waarbij de winnaars in de verschillende categorieën van de gedichtenwedstrijd en het ‘Gedicht van de stad Ronse 2020’ bekendgemaakt worden. De bekende zanger en artiest Bart Herman zorgt voor een poëtische afsluiter met ‘BART HERMAN SOLO’ om 21u.

 

Bart Herman werd in Vlaanderen bekend in 1993 met zijn hit ‘Ik ga dood aan jou’, waarop een lange, succesvolle carrière als Nederlandstalige singer-songwriter volgde. Daarvoor trad hij voornamelijk op met een Engelstalig country-repertoire in binnen- en buitenland. In ‘BART HERMAN SOLO’ vertelt hij hoe het één het andere beïnvloedde. Hoe onder meer Kris Kristofferson en Buddy Holly eigenlijk de inspiratoren zijn voor liedjes als ‘Gele rozen’, ‘Annelies, het weerzien’, ‘Slaap m’n kind’ en ‘Bartje is een leuke naam’. Bart Herman brengt aldus zijn grootste hits, alleen met zijn gitaar, ontdaan van alle franje, gewoon zoals ze gemaakt zijn. Een intimistisch programma met een vleugje rock and roll van een singer-songwriter pur sang.

 

Uiteraard zal zijn soloprogramma ook in het teken van poëzie staan!

 

Locatie: Wolvestraat 37

Tickets (wandeling en/of concert): €10 

Max. aantal deelnemers: 220

Info: info@ccdeververij.be - 055 23 28 01

Online reserveren: https://webshopronse.recreatex.be/

 

 

 

Please reload

Gedichtendag

1/4
Please reload

recente berichten
Please reload

trefwoorden

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Please reload

  • Facebook App Icon
  • Wix Google+ page