top of page

Ongewone maar erg geslaagde start!

Beste leerling,

Beste ouders,Met een warm hart blikken we terug op een ongewone maar erg geslaagde start van het schooljaar 2020-2021. Op zaterdag 5 september j.l. gaven leerlingen en leerkrachten het beste van zichzelf op een aanstekelijke instrumentenvoorstelling en dansdemo. Daarnaast spotten we al een hele week gedreven tekenaars en toneelspelers in alle formaten in de tuinen van hoofdschool. Gemist? Neem dan zeker een kijkje op https://www.facebook.com/Kunstacademievlaamseardennen !


We zijn trouwens verheugd dat we zoveel leerlingen weer mochten verwelkomen in alle vestigingsplaatsen. Onze docenten zijn het creatieve schooljaar vol overgave gestart en zullen opnieuw alles geven om onze leerlingen onderwijskwaliteit te bieden Kortom: u KUNST weer beginnen!

COVID-maatregelen


Aangezien de virologische toestand in onze stad / gemeenten onder controle is, zijn er momenteel ook geen bijkomende beperkingen.


Vertrekkend vanuit de draaiboeken van de Vlaamse overheid voerden we de nodige aanpassingen in zodat u veilig en gezond naar onze Kunstacademie kan blijven komen:


  • extra ventilatie/verluchting wordt overal voorzien. Het bestuur keurde bovendien recent de plaatsing van kantelramen goed voor het beeldgebouw;

  • bijkomende transparante spatschermen in de klassen;

  • circulatieregels werden bijgesteld om in- en uitstroom van de leerlingen veilig te laten verlopen;

  • respecteren van geïsoleerde leeftijdscategorie-bubbels;

  • we voorzien vanaf september voor de kinderen een wachtruimte en toezicht in ons hoofdgebouw.


Samen maken we er een fijne en veilige omgeving van!


Via volgende vindt u alle maatregelen en specifieke richtlijnen op onze Kunstacademie: https://www.kunstacademievlaamseardennen.be/coronamaatregelen-bij-uw-bezoek . We vragen dat ouders, grootouders hun kinderen aan de academie afzetten en ophalen. Enkel in uitzonderlijke gevallen (bij onverwachte gebeurtenissen, bij ziekte, op vraag van de academie) worden ouders toegestaan binnen de academiegebouwen.

Nog niet ingeschreven?


Om de vakken/klassen van uw voorkeur te kunnen kiezen en om de werking van onze Kunstacademie zo optimaal mogelijk te organiseren, vragen we om zo snel mogelijk in te schrijven, online of op afspraak. Alle informatie is terug te vinden op onze website https://www.kunstacademievlaamseardennen.be/inschrijvingenRecent Posts

See All