Livestream op Dag van de Academies!

Geachte Ouders,

Beste Leerlingen,

Op zaterdag 6 februari gooien we graag onze academiedeuren open. Digitaal weliswaar. In coronatijd zal de Kunstacademie Vlaamse Ardennen deelnemen aan de welbekende Dag van de Academies, een dag waarop we graag met u kennismaken.

Deze keer zullen we het noodgedwongen van op afstand moeten doen. Maar niet getreurd, we hebben een bijzondere editie voor u in petto: op 6/02 kan u via een livestream enkele lessen op onze facebookpagina volgen. Loop dus virtueel even binnen in onze lokalen en ateliers, en geniet mee van een snuifje muziek, woord, dans, beeld of octopus. En wie het niet kan laten: beweeg mee, speel mee of creëer je kunst vanuit je luie zetel, of beter: weg van je luie zetel!

Het programma maken we binnenkort via onze website en facebookpagina bekend. Daarin zal u kunnen lezen wat we op zaterdag streamen en wanneer precies.

We hopen van harte dat u even online een kijkje komt nemen, want we beseffen het: het wordt tijd dat we de ouders, grootouders, sympathisanten en curieuzeneuzen weer IN onze academie mogen ontvangen. Graag tot op de Dag van de Academies!


Met vriendelijke groeten, Pascal Devreese


Recent Posts

See