top of page

Klaar voor een nieuw creatief schooljaar?

Beste Leerlingen en Cursisten, Geachte Ouders, Terwijl de toonmomenten nog volop aan de gang zijn, blikken we al vooruit op de organisatie van het nieuwe schooljaar. Vanaf maandag 16 mei 2022 om 09.00 u. kan u herinschrijven en betalen (bancontact/mastercard/visa) via mijnacademie.be/kunstacademievlaamseardennen of aan de balie van het secretariaat van de Kunstacademie, Wolvestraat 37 te Ronse. Tussen 16 mei en 31 mei ’22 geniet vanexclusieve voorrang op nieuwe inschrijvingen vanaf 1 juni ’22.

Tip: wil u zeker zijn van een plaats in onze academie, schrijf dan tijdig in! Sommige klassen raken snel volzet.


Online herinschrijven

Wanneer u inlogt op uw account, zal u een vervolgtraject aangeboden worden. Informatie over de opleidingen of uurroosters kan u op onze website www.kunstacademievlaamseardennen.bevinden.

Hebt u vragen? Contacteer ons via kunstacademie@ronse.beof kom langs op het secretariaat of bij de leerkracht. Via 'Opmerking' of bij uitdrukkelijke vermelding bij de inschrijvingen kan u uw voorkeuren en mogelijkheden van lesdagen opgeven. Wij doen ons best om hiermee rekening te houden. Reducties U bent heringeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld. Voor de tarieven verwijzen we naar de website.

Indien u in aanmerking komt voor een verminderd tarief, vragen we de nodige documenten binnen te brengen voor 30 september 2022.


Ter info

Uitschrijvingen worden schriftelijk gemeld voor 30 september 2022 op kunstacademie@ronse.bemet duidelijke vermelding van de naam van de leerling. Het geld wordt dan spoedig teruggestort. Na 30 september kan de inschrijving niet meer geannuleerd worden en blijft het geld vorderbaar, ongeacht er al dan niet lessen werden gevolgd.


We kijken er naar uit om u volgend schooljaar verder te mogen begeleiden op uw artistiek traject in de Kunstacademie Vlaamse Ardennen!

Met vriendelijke groeten, Kunstacademie Vlaamse Ardennen

Recent Posts

See All

Geachte Ouders, Beste Leerlingen en Studenten, Graag willen we u op de hoogte brengen dat de (her-)inschrijvingen aan de Kunstacademie Vlaamse Ardennen voor het Academiejaar 2022-2023 zullen worde

Beste Leerlingen en Cursisten, Geachte Ouders, De lessen in de Kunstacademie Vlaamse Ardennen te Ronse, Brakel, Kluisbergen en Maarkedal zijn opgestart op 1 september '22 jl. Ons enthousiaste en hoog

Geachte Ouders, Beste Leerlingen en Cursisten, Onze kunstacademie lééft meer dan ooit! Met veel plezier bieden we u een rijk gevuld derde trimester aan. Grasduin in onze artistieke uitnodigingen en

bottom of page