Huidige leerlingen: 1-op-1 vanaf 8 juni - 30 juni ‘20

Mogelijkheid tot ‘1 op 1-lessen’ (docent en leerling); op afspraak met docent.

- MUZIEK:

  • studenten 4.3(vertolkend en creërend muzikant) die hun leertraject in de Kunstacademie dit schooljaar afronden en niet overzitten in 2020-2021.

  • studenten Specialisatie

- WOORDKUNST-DRAMA:

  • studenten 4.3 (vertolkend acteur) die hun leertraject in de Kunstacademie dit schooljaar afronden en niet overzitten in 2020-2021.

- DANS:

  • studenten vertolkend danser (gevorderden derde graad)

Mogelijkheid tot ‘1 op 1-contact’ (docent en leerling); op afspraak met docent.

- BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN:

  • studenten 4.1 en 4.2 (opties Keramiek, Schilderkunst, Tekenkunst, Projectatelier)

Alle lessen en contacten gaan door in de hoofdvestigingsplaats te Ronse en zijn aan strenge veiligheidsmaatregelen, om de verspreiding van het virus te vermijden, onderworpen.

Aan onze talrijke leerlingen die niet tot deze groepen behoren, blijven we uiteraard graag kwalitatief afstandsonderwijs bieden tot 30 juni ’20.

De eind-evaluaties, opgesteld op basis van ‘permanente opvolging’ in de periode tot 14 maart ’20 ontvangt u vanaf 22 juni a.s.

We garanderen ook dat alle nieuwe leerstof, digitaal aangereikt nà 14 maart ’20, door onze docenten zal worden herhaald tijdens de aanvangsperiode van het nieuwe schooljaar 2020-2021.

We houden u op de hoogte van eventuele uitbreiding van de huidige fases op advies van de GEES.

Recent Posts

See All

Livestream op Dag van de Academies!

Geachte Ouders, Beste Leerlingen, Op zaterdag 6 februari gooien we graag onze academiedeuren open. Digitaal weliswaar. In coronatijd zal de Kunstacademie Vlaamse Ardennen deelnemen aan de welbekende D

Net terug van een reisbestemming in code rood?

Geachte Ouders, Beste Leerlingen, Graag wijzen wij u op de volgende recent aangepaste regelgeving in het Federale Corona-beleid. Leerlingen die tijdens de Kerstvakantie langer dan 48 uren in een buite

Keer 2021 Binnenste Buiten!

Geachte Ouders, Beste Leerlingen, 2020 was voor velen een donker jaar om snel te vergeten. We kijken verlangend uit naar hoopvolle lichtpunten in 2021. Met veel plezier stellen we u alvast één lichtp