Huidige leerlingen: 1-op-1 vanaf 8 juni - 30 juni ‘20

Mogelijkheid tot ‘1 op 1-lessen’ (docent en leerling); op afspraak met docent.

- MUZIEK:

  • studenten 4.3(vertolkend en creërend muzikant) die hun leertraject in de Kunstacademie dit schooljaar afronden en niet overzitten in 2020-2021.

  • studenten Specialisatie

- WOORDKUNST-DRAMA:

  • studenten 4.3 (vertolkend acteur) die hun leertraject in de Kunstacademie dit schooljaar afronden en niet overzitten in 2020-2021.

- DANS:

  • studenten vertolkend danser (gevorderden derde graad)

Mogelijkheid tot ‘1 op 1-contact’ (docent en leerling); op afspraak met docent.

- BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN:

  • studenten 4.1 en 4.2 (opties Keramiek, Schilderkunst, Tekenkunst, Projectatelier)

Alle lessen en contacten gaan door in de hoofdvestigingsplaats te Ronse en zijn aan strenge veiligheidsmaatregelen, om de verspreiding van het virus te vermijden, onderworpen.

Aan onze talrijke leerlingen die niet tot deze groepen behoren, blijven we uiteraard graag kwalitatief afstandsonderwijs bieden tot 30 juni ’20.

De eind-evaluaties, opgesteld op basis van ‘permanente opvolging’ in de periode tot 14 maart ’20 ontvangt u vanaf 22 juni a.s.

We garanderen ook dat alle nieuwe leerstof, digitaal aangereikt nà 14 maart ’20, door onze docenten zal worden herhaald tijdens de aanvangsperiode van het nieuwe schooljaar 2020-2021.

We houden u op de hoogte van eventuele uitbreiding van de huidige fases op advies van de GEES.

Recent Posts

See All

Ongewone maar erg geslaagde start!

Beste leerling, Beste ouders, Met een warm hart blikken we terug op een ongewone maar erg geslaagde start van het schooljaar 2020-2021. Op zaterdag 5 september j.l. gaven leerlingen en leerkrachten he

Opnieuw les IN de kunstacademie vanaf september!

Geachte Ouders, Beste Leerlingen, Het einde van dit buitengewone schooljaar 2019-2020 nadert met rasse schreden. Hierbij willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om u een mooie zomer toe te we