top of page

Huidige leerlingen: 1-op-1 vanaf 8 juni - 30 juni ‘20

Mogelijkheid tot ‘1 op 1-lessen’ (docent en leerling); op afspraak met docent.

- MUZIEK:

  • studenten 4.3(vertolkend en creërend muzikant) die hun leertraject in de Kunstacademie dit schooljaar afronden en niet overzitten in 2020-2021.

  • studenten Specialisatie

- WOORDKUNST-DRAMA:

  • studenten 4.3 (vertolkend acteur) die hun leertraject in de Kunstacademie dit schooljaar afronden en niet overzitten in 2020-2021.

- DANS:

  • studenten vertolkend danser (gevorderden derde graad)

Mogelijkheid tot ‘1 op 1-contact’ (docent en leerling); op afspraak met docent.

- BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN:

  • studenten 4.1 en 4.2 (opties Keramiek, Schilderkunst, Tekenkunst, Projectatelier)

Alle lessen en contacten gaan door in de hoofdvestigingsplaats te Ronse en zijn aan strenge veiligheidsmaatregelen, om de verspreiding van het virus te vermijden, onderworpen.

Aan onze talrijke leerlingen die niet tot deze groepen behoren, blijven we uiteraard graag kwalitatief afstandsonderwijs bieden tot 30 juni ’20.

De eind-evaluaties, opgesteld op basis van ‘permanente opvolging’ in de periode tot 14 maart ’20 ontvangt u vanaf 22 juni a.s.

We garanderen ook dat alle nieuwe leerstof, digitaal aangereikt nà 14 maart ’20, door onze docenten zal worden herhaald tijdens de aanvangsperiode van het nieuwe schooljaar 2020-2021.

We houden u op de hoogte van eventuele uitbreiding van de huidige fases op advies van de GEES.

Recent Posts

See All

Geachte Ouders, Beste Leerlingen en Studenten, Graag willen we u op de hoogte brengen dat de (her-)inschrijvingen aan de Kunstacademie Vlaamse Ardennen voor het Academiejaar 2022-2023 zullen worde

Beste Leerlingen en Cursisten, Geachte Ouders, De lessen in de Kunstacademie Vlaamse Ardennen te Ronse, Brakel, Kluisbergen en Maarkedal zijn opgestart op 1 september '22 jl. Ons enthousiaste en hoog

Beste Leerlingen en Cursisten, Geachte Ouders, Terwijl de toonmomenten nog volop aan de gang zijn, blikken we al vooruit op de organisatie van het nieuwe schooljaar. Vanaf maandag 16 mei 2022 om 09.0