top of page

De Kunstacademie mag u binnenkort weer (even) verwelkomen!

Updated: Jun 16, 2020


Beste Leerlingen,

Geachte Ouders,


We zijn verheugd u alsnog dit schooljaar opnieuw te mogen verwelkomen!


Donderdagnamiddag 11 juni ’20 viel de beslissing om de fysieke contactmogelijkheden in het Deeltijds Kunstonderwijs met ingang van 15 juni ’20 toch nog te versoepelen. U zal in de media waarschijnlijk al heel wat informatie over deze Fase 4 hebben gehoord en/of gelezen én er wordt inderdaad meer mogelijk gemaakt. Maar een groot deel van de basismaatregelen zoals die in het draaiboek DKO van midden mei werden omschreven, blijven bestaan. Dat beperkt de mogelijkheden die we kunnen creëren om de laatste twee weken van dit schooljaar nog lessen in te richten.


Tijdens de online-lessen voelden we dat het soms moeilijk is om voorbij deze lock-down periode te kijken en graag willen we iedereen opnieuw perspectieven geven. 

Daarom willen we zoveel mogelijk onze leerlingen de kans geven om dit schooljaar nog één keer met hun docenten af te spreken. We deden een voorstel naar ons Academiebestuur en kregen groen licht! Alle leerlingen krijgen de kans om graag samen met (een) ouder(s) een afspraak te maken voor een contactmoment in de hoofdvestigingsplaats te Ronse. Zo slagen we erin om dit schooljaar nog op een persoonlijke noot af te ronden.


Per domein kan de organisatie van deze contactmomenten een beetje verschillen. U leest er hier meer over.


Heeft u vragen over dit contactmoment of maakt u graag een afspraak om in te schrijven?

Onze administratieve medewerkers staan voor u klaar: 055/23 28 85 of kunstacademie@ronse.be.

Maandag: 9-12u en 13-20u

Dinsdag: 13-20u

Woensdag: 9-12u en 13-20u

Donderdag: 13-20u

Vrijdag: 9-12u en 13-20u

Zaterdag: 9-12u


Alvast bedankt voor het vertrouwen in onze Kunstacademie


Tip: voor de veiligheid van u en ons verzoeken we u bij uw bezoek enkele richtlijnen ter harte te nemen. Alvast bedankt!

Recent Posts