top of page

Dag van de academies + pedagogische studiedag

Geachte Ouders,

Beste Leerlingen en Cursisten,


Vanaf zaterdag 19 februari schakelt de Kunstacademie over naar code oranje van het pandemie-scenario van het kunstonderwijs. Als gevolg daarvan zetten we de belangrijkste maatregelen voor u nog eens op een rijtje:

De basismaatregelen blijven van kracht:

- goede ventilatie en verluchting van de gebouwen

- afstand houden waar mogelijk

- mondmaskerplicht voor -12j. vervalt

- mondmaskerplicht leerlingen en personeel voor +12 j.

- wie ziek of besmet is blijft thuis Graag herinneren we er u aan dat de lessen van zaterdag a.s. 19 februari '22 tot 13 u.

ALLEMAAL DOORGAAN. Na 13 u. zijn er geen reguliere lessen meer in geen van onze vestigingen.

Vanaf 14 u. bent u uitgenodigd naar 'De Dag van de Academies' (Wolvestraat te Ronse). De Binnenring-route is op reservatie. De Buitenring-route is vrij toegankelijk.

Op woensdag 23 maart '22 zal ons team tijdens de pedagogische studiedag zich bijscholen zodat we u in de toekomst nog betere onderwijskwaliteit kunnen aanbieden! Let op: op 23 maart vervallen dus alle lessen in alle vestigingsplaatsen.

Het volledige overzicht met activiteiten vind u op onze website. https://www.kunstacademievlaamseardennen.be/activiteiten​ Ons team kijkt er reikhalzend naar uit om u binnenkort opnieuw in levende lijve te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten, Pascal Devreese Directeur Kunstacademie Vlaamse Ardennen

Recent Posts

See All

Geachte Ouders, Beste Leerlingen en Studenten, Graag willen we u op de hoogte brengen dat de (her-)inschrijvingen aan de Kunstacademie Vlaamse Ardennen voor het Academiejaar 2022-2023 zullen worde

Beste Leerlingen en Cursisten, Geachte Ouders, De lessen in de Kunstacademie Vlaamse Ardennen te Ronse, Brakel, Kluisbergen en Maarkedal zijn opgestart op 1 september '22 jl. Ons enthousiaste en hoog

Beste Leerlingen en Cursisten, Geachte Ouders, Terwijl de toonmomenten nog volop aan de gang zijn, blikken we al vooruit op de organisatie van het nieuwe schooljaar. Vanaf maandag 16 mei 2022 om 09.0

bottom of page