NIEUWE OPLEIDINGEN

NIEUW!

Ontdek welke nagelnieuwe opleidingen we vanaf schooljaar 2021-2022 voor jou in de aanbieding hebben!

Voor de jongeren (14-jarigen / 3de middelbaar) zijn er meteen twee nieuwe opleidingen (Urban en Graffiti / street art) die voor de diehards één urban-pakket kunnen vormen: dans op vrijdag, en dans met aansluitend beeld op zaterdag.

Naar het algemene overzicht.

OCTO+

+ 18 jaar / 2 uur per week / 3-jarige opleiding

Je leert de praktijk van 4 kunstdomeinen

Deze praktijkgerichte opleiding OCTO+ is voor volwassenen die hun expressiemogelijkheden willen exploreren en verruimen. Kan je niet kiezen uit de verschillende artistieke domeinen en wil je op een ontspannen manier ontdekken waar je voorkeur ligt? Ben je een artistieke duizendpoot? Of volgde je reeds een opleiding in onze Kunstacademie en wil je je parcours graag verderzetten met verbreding naar de andere domeinen? Docenten uit vier kunstdisciplines begeleiden je in je ontdekkingstocht.

Klik hier voor de uurroosters

Wat is OCTO+? Een filmische impressie...

URBAN

Vanaf 12 jaar/ 2,5 u per week gedurende 3 jaar/3de graad

Zin om je helemaal uit te leven in dynamische dansmoves? In de Urban les ontwikkel je niet alleen dansbewegingen uit de hiphop cultuur. Ook artistieke elementen uit de musical- en clipdance komen aan bod. Je gaat aan de slag met kracht en stretch oefeningen. 

De focus ligt op het creatief proces en op groeien als groep én als individu. Vanuit je oerkracht leer je met zelfvertrouwen te dansen. Emotie, lichaamsdynamiek, houding, gezichtsuitdrukking staan centraal.

Urban-pakket: deze opleiding kan makkelijk met Graffiti / Street art gecombineerd worden!

Klik hier voor de uurroosters​

GRAFFITI / STREET ART

 

Van 14 t.e.m. 17 jaar (instroom op leeftijd) / 4 uur per week

Urban en veelzijdig!

Graffiti kent iedereen, maar ken je ook knitting art, installatiekunst, stencils of sticker art? Wist je dat straat kunst vaak een gezonde dosis (zelf)kritiek en humor bevat? Zie je de wereld als je beeldende speeltuin, dan is deze opleiding vast iets voor jou!

In deze opleiding komen leerlingen met onvoorstelbaar veel technieken en stijlen in aanraking, maar het bijzondere is dat deze kunsttak zich niet in een vakje laat duwen en continu evolueert...

Urban-pakket: deze opleiding kan makkelijk met Urban (dans) gecombineerd worden!

Klik hier voor de uurroosters