top of page

DISCLAIMER

De website, nieuwsbrieven en andere publicaties van de Kunstacademie Vlaamse Ardennen worden met grote zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. De Kunstacademie Vlaamse Ardennen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op haar websites, in nieuwsbrieven en publicaties of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

De inhoud kan zonder bericht gewijzigd worden. Links naar sites gemaakt door derden vallen buiten de controle van de Kunstacademie Vlaamse Ardennen. De Kunstacademie Vlaamse Ardennen is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de diensten die via deze sites worden aangeboden. Aan de gegevens, zoals die op www.kunstacademievlaamseardennen.be worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt geen garantie gegeven op het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. www.kunstacademievlaamseardennen.be maakt gebruik van cookies om bij te houden welke pagina's door bezoekers worden bekeken. Deze gegevens zijn niet tot een persoon herleidbaar, worden niet verkocht aan derden en dienen louter om de site verder te optimaliseren. Indien gewenst is het gebruik van cookies uit te schakelen in de instellingen van de browser.

bottom of page